Πυγμαχία: Υποψήφιος για την προεδρία και ο Γου

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 15:13
UPD:21:36
REUTERS/PICHI CHUANG

Ο πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας ερασιτεχνικής πυγμαχίας (AIBA), Τσινγκ Κουό Γου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, εξήγγειλε ότι πρώτιστοι στόχοι της θητείας του, εφόσον εκλεγεί, θα είναι η καταπολέμηση του ντόπινγκ και των «στημένων» αγώνων.

A- A A+

Ο πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας ερασιτεχνικής πυγμαχίας (AIBA), Τσινγκ Κουό Γου (Κινεζική Ταϊπέι), ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις αρχαιρεσίες της ΔΟΕ για την εκλογή προέδρου, που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Μπουένος Άιρες.

Ο Γου είναι ο τέταρτος υποψήφιος για τη διαδοχή του απερχόμενου Ζακ Ρογκ στην ηγεσία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα εξήγγειλε ότι πρώτιστοι στόχοι της θητείας του, εφόσον εκλεγεί, θα είναι η καταπολέμηση του ντόπινγκ και των «στημένων» αγώνων.

Σύμφωνα με τους αναλυτές η υποψηφιότητα του Γου, ο οποίος είναι από πέρυσι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΕ, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Μέχρι τώρα, εκτός του Γου, υποψήφιοι δήλωσαν ότι θα είναι ο Γερμανός Τόμας Μπαχ, ο Ενγκ Σερ Μιανγκ από τη Σινγκαπούρη και ο Πορτορικανός Ρίτσαρντ Κάριον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις