Ελεύθεροι οι επτά Αιγύπτιοι που είχαν απαχθεί στο Σινά

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 08:56
UPD:10:08
REUTERS/STRINGER

Ο αιγυπτιακός στρατός και οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει μπλόκα βόρεια του Σινά σε ένα κυνήγι εναντίον ισλαμιστών που απήγαγαν επτά μέλη των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού, οι απαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και είναι καθ' οδόν προς το Κάιρο, χάρη στη συνεργασία της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού με τους αρχηγούς των φυλών και των οικογενειών του Σινά.

A- A A+

Ελεύθερα αφέθηκαν επτά μέλη των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας που είχαν απαχθεί στη χερσόνησο του Σινά την περασμένη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού 'Αχμεντ 'Αλι στη σελίδα του στο Facebook.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
Αίγυπτος: Απελευθερώθηκαν οι 7 όμηροι μέλη των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας

Ελεύθερα αφέθηκαν τα 7 μέλη των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από ενόπλους Ισλαμιστές την περασμένη εβδομάδα. Οι ένοπλοι που ζητούσαν την απελευθέρωση φυλακισμένων ισλαμιστών μαχητών, απήγαγαν τους στρατιώτες σε δρόμο ανάμεσα στις πόλεις ελ-Αρίς και Ράφα της χερσονήσου του Σινά.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, οι τρεις αστυνομικοί και οι τέσσερις στρατιώτες είναι καθ' οδόν προς το Κάιρο μετά την απελευθέρωσή τους χάρη στη συνεργασία της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού με τους αρχηγούς των φυλών και των οικογενειών του Σινά.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή