Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 01 Απριλίου 2003 07:01
UPD:19:05
A- A A+

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, προβλέπει για σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη τοπικά ισχυροί. Το βράδυ στα βόρεια θα γίνουν βορειοανατολικοί ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 3 έως 18 βαθμούς και στα νησιά από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στις νοτιότερες περιοχές τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα βόρειοι μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

test55

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή