Υποβιβάστηκε στην Α2 το Περιστέρι

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 19:24
UPD:20:28
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΝΕΤΑΣ

Το μακρινό τρίποντο του Παπαντωνίου δεν βρήκε στόχο και ο Ηλυσιακός πανηγύρισε την παραμονή στην έδρα του αντιπάλου του.

A- A A+

Το Περιστέρι ακολούθησε την Καβάλα στην Α2 μπάσκετ, καθώς παρά τη νίκη του με 83-82 στην παράταση επί του Ηλυσιακού μειονεκτούσε στην τριπλή ισοβαθμία με την ομάδα των Ιλισίων και τον Πανελευσινιακό.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων αποχαιρέτησε την κατηγορία μετά από τέσσερις σεζόν στην Α1. Χρειαζόταν νίκη με +4 για να «ρίξει» τον Ηλυσιακό, κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση (76-76 ο κανονικός αγώνας), αλλά στο επιπλέον 5λεπτο δεν μπόρεσε να πάρει τη διαφορά που ήθελε.

Το ματς που έκρινε την κατηγορία για το Περιστέρι έγινε σε άδειο γήπεδο, καθώς η ομάδα του Τζίμη Κουστένη ήταν τιμωρημένη με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον Άρη. 

Στην παράταση, το Περιστέρι προηγήθηκε 79-76, αλλά ο Στόγκλιν ισοφάρισε 81-81. Ο Παπαντωνίου έκανε το... λάθος να υποπέσει σε φάουλ στον Χατζή, με τον έμπειρο γκαρντ να ευστοχεί στην πρώτη, αλλά να αστοχεί εσκεμμένα στη δεύτερη για να αποφύγει την περίπτωση ισοπαλίας, 81-82. Ο Παπαντωνίου με λέι απ διαμόρφωσε το 83-82 και ο Λάκκας έκανε φάουλ στον Μάρας, με τον τελευταίο να αστοχεί και αυτός στις δύο βολές. Το μακρινό τρίποντο του Παπαντωνίου δεν βρήκε στόχο και ο Ηλυσιακός πανηγύρισε την παραμονή στην έδρα του αντιπάλου του.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις