Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2003 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, ενώ στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά στα νότια πολύ ισχυροί. Τις βραδυνές ώρες οι άνεμοι στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους μέτριους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 14 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, στα δυτικά τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και το βράδυ ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή