Κυπελλούχος για το 2013 ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 16:14
UPD:18:43
Eurokinissi/ACTION IMAGES
A- A A+

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2013, καθώς επικράτησε 6-5 στον τελικό του φάιναλ φορ της Βουλιαγμένης και οδεύει ολαταχώς για το νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα στο σκορ για πρώτη φορά περίπου 2 λεπτά πριν το τέλος και το διατήρησαν μέχρι το το τέλος του αγώνα. Στο ημίχρονο η ομάδα του Λαιμού ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2.

Για τους Πειραιώτες ήταν το 15ο τρόπαιο κι επανέρχονται στους τίτλους μετά από διάστημα απουσίας ενός έτους, μιας και μετά από 6 διαδοχικές κατακτήσεις το Κύπελλο είχε πάρει πέρυσι η Βουλιαγμένη.

Πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ της Λαμίας αναδείχθηκε ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού, ενώ κορυφαίος τερματοφύλακας του τελικού ο Δεληγιάννης επίσης των «ερυθρόλευκων».

Παρά το γεγονός ότι οι «μπέμπηδες» είχαν τον έλεγχο του ματς και την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι τα μισά της τελευταίας περιόδου, λίγο πριν το τέλος οι Πειραιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να περάσουν μπροστά στο σκορ με το πέναλτι του Φουντούλη. Δευτεερόλεπτα πριν τη λήξη ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Δεληγιάννης, απέκρουσε φανταστικά το σουτ του Βουλγαράκη και χάρισε στην ομάδα του το τρόπαιο. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με τρία γκολ, ενώ άλα τόσο πέτυχε για τη Βουλιαγμένη ο Χρήστος Αφρουδάκης.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις