Χρυσή Αυγή: Ο Γ. Πάντζας φώναξε το «Χάιλ Χίτλερ»

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 15:15
UPD:15:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Στη φωτογραφία, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος φεύγει από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, συνοδευόμενος από άλλους βουλευτές του κόμματος του, αφού έχει αποβληθεί από τον προεδρεύοντα του σώματος Γιάννη Δραγασάκη.

A- A A+

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάντζας ήταν εκείνος που φώναξε το «Χάιλ Χίτλερ» στη Βουλή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, επικαλούμενη τα πρακτικά του Κοινοβουλίου, που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Όπως σημειώνει μάλιστα η Χρυσή Αυγή, «αμέσως μετά το επίμαχο περιστατικό, ο βουλευτής Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονής παρεδέχθη ενώπιον κοινοβουλευτικών συντακτών την γκάφα τους να φωνάξουν "Χάιλ Χίτλερ"», ενώ το ίδιο δήλωσε και ο Ν. Βούτσης.

Χρ. Παππάς: Η επίμαχη φράση ειπώθηκε από τους Συριζαίους βουλευτές

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς για την αποβολή του Π. Ηλιόπουλου από την Ολομέλεια της Βουλής

«Αρχικά οι Συριζαίοι παραδέχθηκαν το ατόπημά τους, όταν όμως τα κανάλια ξεκίνησαν να ρίχνουν τους ποταμούς λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, η Κουμουνδούρου τους έδωσε γραμμή να αρχίσουν τα ψέματα και τις αθλιότητες», προσθέτει η Χρυσή Αυγή.

«Μια ζωή δειλοί, ψεύτες και συκοφάντες. Τώρα όμως, μέσα από τα πρακτικά της βουλής έλαμψε η αλήθεια», καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή