ΟΦΗ: Παρουσιάστηκε ο Δερμιτζάκης

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 15:05
UPD:15:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Καβαλιώτης προπονητής παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση και έθεσε ως στόχο μία καλύτερη πορεία από αυτή την σεζόν που τελείωσε πρόσφατα. Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης (Α), ο αντιπρόεδρος Νίκος Μαχλάς (Δ) με το νέο προπονητή του ΟΦΗ Παύλο Δερμιτζάκη (Κ). 

A- A A+

Έναν ΟΦΗ ελκυστικό, που θα κάνει τον κόσμο να σηκώνεται και να χειροκροτεί, ονειρεύεται να φτιάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης, όπως τουλάχιστον, αποκάλυψε στη διάρκεια της παρουσίασής του από την ΠΑΕ.

Ο Καβαλιώτης προπονητής παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση και έθεσε ως στόχο μία καλύτερη πορεία από αυτή την σεζόν που τελείωσε πρόσφατα. «Ξεκινάμε τα σχέδια μας για την επόμενη μέρα με στόχο, μέσω της οικονομικής εξυγίανσης, να πάμε καλύτερα και βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά. Δηλαδή μια καλή παρουσία της ομάδας μου θα παίζει καλό ποδόσφαιρο που θα ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς οι ίδιοι και μετά ο κόσμος. Με επιμονή και υπομονή ια διαμορφώσουμε το ρόστερ. Έχω μια εικόνα αλλά σίγουρα θα συζητήσω με ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα».

 

Για τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ είπε: «Ο σύλλογος μπορεί να δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε πράγματα στο άμεσο μέλλον ώστε όλοι να είμαστε περήφανοι γι΄ αυτά. Για να πω το «ναι» μέτρησε πάρα πολύ η επιμονή που έδειξε προς εμένα η διοίκηση, αλλά και η αποδοχή που έχω στον κόσμο».

Έκλεισε λέγοντας: «Φιλοσοφία μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει. Όπως είναι ο ΟΦΗ και το γήπεδο, πρέπει να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις να έχεις τον κόσμο όρθιο. Και φυσικά όχι για να διαμαρτύρεται αλλά για να χαίρεται. Είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το δημιουργήσεις. Θέλω μια ομάδα με πάθος και διάθεση που θα βγάζει στοιχεία ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για την επίτευξη του στόχου μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις