Γ. Κουρής: Aνώφελο και επικίνδυνο να συμμετάσχω στο νέο σχήμα

Εγκριση δ.σ. στην «Ελεύθερη Τηλεόραση»
Τετάρτη, 02 Απριλίου 2003 16:20
A- A A+

Αλλάζουν τα δεδομένα για την εισηγμένη «Ελεύθερη Τηλεόραση» (κανάλι Alter) μετά την έγκριση από τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς με δήλωση του ο κ. Γιώργος Κουρής υποστήριξε ότι «είναι ανώφελο και επικίνδυνο να συμμετάσχει στο νέο σχήμα».

Ο κ. Κουρής, σε δήλωση που διάβασε ο Ανδρέας Κουρής, εξαπέλυσε εκ νέου κατηγορίες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alter, αλλά «ως βασικός μέτοχος, θα αγωνιστεί για την πρόοδο του καναλιού και δεν θα επιτρέψει σε υπό βαρύτατες κατηγορίες διατελούντες επιδρομείς να το μεταβάλουν σε μοχλό πίεσης για την εξυπηρέτηση άλλων, ύποπτων, επιχειρηματικών συμφερόντων».

Παρέμβαση στην διαμάχη των βασικών μετόχων πραγματοποίησε και η Marfin(που διαθέτει μετοχές), τονίζοντας ότι συμφέρον των θεσμικών επενδυτών αλλά και των μικρομετόχων είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη το συντομώτερο δυνατόν.

Το νέο δ.σ. θα απαρτίζεται από τους κ. κ. Κώστα Γιαννίκο, Στρατή Λιαρέλη (διευθυντής ειδήσεων του καναλιού), Κ. Κοσμόπουλο ως εκτελεστικά μέλη, τις κυρίες Κούτρα και Παυλοπούλου ως μη εκτελεστικά μέλη, ενώ ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη θα συμμετέχουν οι κ. κ. Δαμιανίδης και Φούρναρης.

Προτεινόμενα για εσάς