Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο ένας εκ των δραστών στη ληστεία της Λάρισας

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 20:25
UPD:22:24
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ

Οι δράστες διέφυγαν από παράθυρο του ημιώροφου της τράπεζας, απ' όπου βρήκαν πρόσβαση σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

A- A A+

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένας εκ των δραστών της μεγάλης ληστείας στο υποκατάστημα της Εθνικής στη Λάρισα.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον 25χρονο αλβανό Κλεμέντ Κάλα, που είχε δραπετεύσει τον περασμένο Μάρτιο μαζί με άλλους δέκα συγκρατούμενούς του.

Για τον εντοπισμό των δραστών έχουν στηθεί αστυνομικά «μπλόκα» σε σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος αριθμός περιπολιών και αστυνομικών δυνάμεων, το έργο των οποίων συνδράμει ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, εντοπίσθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ένα καμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του 2011 από περιοχή της Αττικής. Οι αρχές ερευνούν κατά πόσο το συγκεκριμένο όχημα σχετίζεται με την υπόθεση της ληστείας.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, οι δύο δράστες εισέβαλαν λίγο μετά τις 8.30 το πρωί στην τράπεζα ως πελάτες και στη συνέχεια κρατώντας ο ένας όπλο (πιθανόν πιστόλι) και ο άλλος πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ απείλησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες διέφυγαν από παράθυρο του ημιώροφου της τράπεζας, απ' όπου βρήκαν πρόσβαση σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που αφαίρεσαν οι δράστες ανέρχεται στο ένα εκατ. ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή