Στα Σπάτα ο Μπάγεβιτς

Ο Σερβοέλληνας επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της ομάδας
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 14:21
UPD:14:29
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης θα αναλάβει σημαίνοντα ρόλο στα διοικητικά δρώμενα, κατά πάσα πιθανότητα αυτόν του επικεφαλής της διοίκησης. Ο δεσμός φιλίας που έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ανέκαθεν άρρηκτος.

A- A A+

Ο δεσμός της φιλίας ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς υπήρξε ανέκαθεν άρρηκτος, ως εκ τούτου λοιπόν ο Σερβοέλληνας αναμένεται να είναι ένας εκ των εξ απορρήτων του άλλοτε διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, ο οποίος επανακάμπτει στα κοινά του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, που ξεκίνησε μετά τον υποβιβασμό των «κιτρινόμαυρων», ο Μπάγεβιτς βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις αλλά και να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης θα αναλάβει σημαίνοντα ρόλο στα διοικητικά δρώμενα, κατά πάσα πιθανότητα αυτόν του επικεφαλής της διοίκησης. Ο Μπάγεβιτς είχε συναντηθεί χθες με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ σήμερα μετέβη στα Σπάτα για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.

Ακολούθως θα ενημερώσει τον Μελισσανίδη, που με τη σειρά του θα μιλήσει με τον Νίκο Νοτιά για τη χρήση του προπονητικού κέντρου και τη νέα σύμβαση που πρόκειται να καταρτιστεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις