Μπαράζ εκρήξεων στη Βαγδάτη

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 12:24
UPD:12:41
REUTERS/MOHAMMED AMEEN

Ιρακινός στρατιώτης στέκεται πάνω σε ένα κατεστραμένο αυτοκίνητο στο σημέιο της βομβιστικής επίθεσης στο Σαντρ Σίτι στη Βαγδάτη. Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σε πολυσύχναστες αγορές στο Σαντρ Σίτι στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 11 άνθρωποι και να τραυματιστούν 18.

A- A A+

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τρεις εκρήξεις σε σιιτικές περιοχές της Βαγδάτης, σύμφωνα με αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σε πολυσύχναστες αγορές στο Σαντρ Σίτι στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 11 άνθρωποι και να τραυματιστούν 18. Τρεις ακόμα άνθρωποι σκοτώθηκαν στην τρίτη έκρηξη, που είχε στόχο μικρή αγορά στην περιοχή Καμαλίγια.

REUTERS
Σειρά αιματηρών εκρήξεων στο Ιράκ

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τρεις εκρήξεις σε σιιτικές περιοχές της Βαγδάτης, σύμφωνα με αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές. Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σε πολυσύχναστες αγορές στο Σαντρ Σίτι στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 11 άνθρωποι και να τραυματιστούν 18. Τρεις ακόμα άνθρωποι σκοτώθηκαν στην τρίτη έκρηξη, που είχε στόχο μικρή αγορά στην περιοχή Καμαλίγια.
 

Πηγή: Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή