Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 03 Απριλίου 2003 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αρχικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και αργότερα στα δυτικά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα βρέξει στα κεντρικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, νοτιοανατολικοί, μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί, βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, σε όλη τη χώρα, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και αργότερα και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα βρέξει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες το απόγευμα. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή