Kρήτη: Αιμόφυρτος με πολλαπλές μαχαιριές βρέθηκε 12χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί - Μεταφέρεται με C-130 στην Αθήνα
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 09:42
UPD:14:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Νοσοκόμοι μεταφέρουν νεαρό 11χρονο με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

A- A A+

Αιμόφυρτος με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι βρέθηκε τα ξημερώματα 12χρονος απο τη Ρωσία σε πάρκινγκ ξενοδοχείου στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη.

Από την αστυνομία συνελήφθη ένας 20χρονος Ολλανδός, ο οποίος εργαζόταν ως ανιματέρ στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 20χρονος έκλεψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο από το παιδί, ωστόσο ο 12χρονος το αντιλήφθηκε και ζήτησε πίσω τα πράγματά του. Για του κλείσει το στόμα ο 20χρονος μαχαίρωσε τον ανήλικο -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του κατάφερε είκοσι μαχαιριές- και τον άφησε αιμόφυρτο στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου. 

Το παιδί αγνοείτο από τις 21.00 το βράδυ και ανήσυχοι οι γονείς του απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στο πάρκινγκ έναντι του ξενοδοχείου.

Ο 12χρονος νοσηλεύθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το πρωί μεταφέρθηκε, σε σοβαρή κατάσταση, στην Αθήνα με αεροσκάφος C-130. 

Σύμφωνα με τον Πάνο Ευσταθίου, διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, το παιδί έφερε 20 μαχαιριές κυρίως στο θώρακα και την πλάτη. 

Λίγο μετά το μεσημέρι έφθασε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή