Μπερλουσκόνι: Είμαι εδώ και εδώ θα παραμείνω

Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 22:36
UPD:12/05/2013 00:14
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO

Ο Μπερλουσκόνι διαβεβαίωσε πως το κόμμα του «θα τηρήσει συνεπή στάση και δεν πρόκειται να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης του Ενρίκο Λέτα».

A- A A+

«Είμαι εδώ, είμαι εδώ, και εδώ θα παραμείνω», διεμήνυσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Μπρέσια και εξαπέλυσε πάλι επίθεση κατά των δικαστών που όπως τόνισε «θέλουν να τον εξοντώσουν, διότι θεωρούν ότι είναι ο μόνος που εμποδίζει την αριστερά να ανέλθει στην εξουσία».

«Δεν μας τρομάζουν, αγαπάμε την ελευθερία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καβαλιέρε. 

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
Πυρά Μπερλουσκόνι κατά της δικαιοσύνης

Νέα επίθεση κατά της δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην πόλη Μπρέσια. Ο «Καβαλιέρε» που πρόσφατα καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης για φοροδιαφυγή, έκανε λόγο για οργανωμένη προσπάθεια πολιτικής του εξόντωσης από δικαστικούς κύκλους. Παράλληλα εξήγγειλε ότι το κόμμα του θα εργαστεί για μια συνολική μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος, η οποία θα προβλέπει και την τιμωρία των δικαστών σε περιπτώσεις κακοδικίας.

Είπε ακόμη πως η κυβέρνηση Λέτα θα προχωρήσει σύντομα στην κατάργηση του φόρου πρώτης κατοικίας, χάρη στις πιέσεις του κόμματός του. 

Ο Μπερλουσκόνι διαβεβαίωσε επίσης πως το κόμμα του, ο Λαός της Ελευθερίας, «θα τηρήσει συνεπή στάση και δεν πρόκειται να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης του Ενρίκο Λέτα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή