Αυστραλία: Ζευγάρι έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 09:04
UPD:10:16
REUTERS/DAVID GRAY

Το κρουαζιερόπλοιο Κάρνιβαλ Σπίριτ βρίσκεται στο λιμάνι του Σίδνεϊ. Αυστραλιανά σωστικά συνεργεία αναζητούν ένα νεαρό ζευγάρι που έπεσε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο Κάρνιβαλ Σπίριτ, ενώ αυτό κατευθυνόταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

A- A A+

Σβήνουν οι ελπίδες για την ανεύρεση νεαρού ζευγαριού που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο, ενώ αυτό κατευθυνόταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. 

Η επιχείρηση διάσωσης των σωστικών συνεργείων εκτείνεται σε μήκος 300 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ, καθώς κάμερες κατέγραψαν την ώρα που έπεσε το ζευγάρι στη θάλασσα.

«Είναι ασαφές, αλλά στο βίντεο φαίνεται ένα άτομο να πέφτει στη θάλασσα και λίγο αργότερα και ακολουθεί και ένα άλλο», δήλωσε ο αστυνόμος Ντέιβιντ Χάτσινγκς για να προσθέσει πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα εάν ο 30χρονος Πολ Μπόσινγκτον και η 27χρονη Κρίστεν Σρόντερ, πήδηξαν στη θάλασσα ή έπεσαν κατά λάθος.

Ωστόσο, οι εξωτερικοί χώροι του κρουαζιερόπλοιου διαθέτουν προστατευτικά κάγκελα ύψους 2,50 μέτρων και γι' αυτό εκτιμάται ότι η πτώση του ζευγαριού στη θάλασσα ίσως να ήταν εσκεμμένη.

Το ζευγάρι εξαφανίστηκε από το κρουαζιερόπλοιο το βράδυ της Τετάρτης και η απουσία του δεν έγινε αντιληπτή παρά μόνο όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Σίδνεϊ, οπότε και έγινε καταμέτρηση των επιβατών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή