Πακιστάν: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από πυρκαγιά σε κτήριο 13 ορόφων στη Λαχόρη

Άνθρωποι αναγκάστηκαν να πηδήξουν στο κενό
Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 17:59
UPD:21:01
REUTERS/DAMIR SAGOLJ

Ενας άντρας πέφτει από ένα φλεγόμενο κτήριο στην πόλη Λαχόρη στο Πακιστάν.

A- A A+

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν, ενώ αρκετοί φέρονται παγιδευμένοι, μετά από πυρκαγιά η οποία ξέσπασε σε κτήριο 13 ορόφων στη Λαχόρη του Πακιστάν, σύμφωνα με τις αρχές της ασιατικής χώρας.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
Πέντε νεκροί από πυρκαγιά στο Πακιστάν

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτήριο 13 ορόφων στη Λαχόρη του Πακιστάν. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα παγιδεύοντας ανθρώπους στους ορόφους. Μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών τρία άτομα έπεσαν στο κενό στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να σώσουν τη ζωή τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο και μεγάλη δύναμη πυροσβεστών κατάφεραν να διασώσουν εγκλωβισμένους.

Η φωτιά ξέσπασε αρχικώς στο 7ο όροφο του κτηρίου το οποίο ανήκει στην Αρχή Ανάπτυξης της Λαχόρης και γρήγορα επεκτάθηκε σε τρεις ακόμη ορόφους.

Τρεις άνθρωποι, στην προσπάθειά τους να σώσουν τη ζωή τους, πήδηξαν στο κενό και τραυματίστηκαν σοβαρά.

YOUTUBE/OPTIMISTICPAKISTANI

Μεγάλος αριθμός πυροσβεστών και ανδρών των σωστικών συνεργείων παλεύουν με τις φλόγες, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της πακιστανικής εφημερίδας Nation, στο κτήριο το οποίο στεγάζεται στην οδό Έγκερτον.

EPA/OMER SALEEM

Εγκλωβισμένοι στο κτήριο είχαν διασωθεί, νωρίτερα, με τη χρήση στρατιωτικού ελικοπτέρου, ωστόσο ο πυκνός μαύρος καπνός δυσχεραίνει τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή