ΗΠΑ: Για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση αιχμαλωσίας

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 00:55
UPD:01:03
REUTERS/HANDOUT

Τα αδέρφια Αριέλ (αριστερά), Ονίλ (κέντρο) και Πέντρο Κάστρο.

A- A A+

Κατηγορίες για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν στον πρώην οδηγό σχολικού λεωφορείου, Άριελ Κάστρο, ο οποίος φέρεται να είναι ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση αιχμαλωσίας τριών γυναικών για περίπου μία δεκαετία, στο Κλιβελαντ του Οχάιο.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
Κλίβελαντ: Για απαγωγή και βιασμό των τριών γυναικών κατηγορείται ο Άριελ Κάστρο

Τέσσερις κατηγορίες για απαγωγή και τρεις για βιασμό των τριών νεαρών γυναικών στην υπόθεση του Κλήβελαντ απαγγέλθηκαν στον 52χρονο Αριέλ Κάστρο. Νωρίτερα, η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τα ευρήματα στο σπίτι του Άριελ Κάστρο, όπου κρατήθηκαν επί μία δεκαετία οι τρεις νεαρές γυναίκες. Βρέθηκαν σχοινιά και αλυσίδες. Κατηγορίες δεν στοιχειοθετούνται για τα δύο αδέλφια του Κάστρο, Πέντρο και Ονίλ. «Αναφορικά με τους Πέντρο και Ονίλ Κάστρο: δεν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι αυτοί οι δύο είχαν την οποιαδήποτε ανάμιξη στην τέλεση των εγκλημάτων σε βάρος της Μισέλ, της Τζίνα και της Αμάντα και του ανήλικου παιδιού», δήλωσε ο Βίκτορ Πέρεζ, εισαγγελέας του Κλίβελαντ.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να προσαχθεί την Πέμπτη στο δικαστήριο.

Στους δύο αδελφούς του, Πέδρο και Ονίλ, δεν έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες.

REUTERS

Η Μισέλ Νάιτ, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά το 2002, η Αμάντα Μπέρι, που εξαφανίστηκε το 2003 και η Τζίνα Ντεζεζούς, της οποία τα ίχνη είχαν χαθεί από το 2004, βρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ ζωντανές στην κατοικία του Άριελ Κάστρο, όταν ένας γείτονας βοήθησε την Μπέρι να καλέσει τις αστυνομικές αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι ανακάλυψαν και ένα ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο πιστεύεται ότι είναι κόρη της Μπέρι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή