Παραδόθηκε ο ύποπτος για τον φονικό ξυλοδαρμό στη Νέα Μάκρη

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013 12:49
UPD:14:49
A- A A+

Παραδόθηκε ο 25χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε στις αρχές Απριλίου στη Νέα Μάκρη 23χρονη κοπέλα, η οποία κατέληξε λίγες εβδομάδες αργότερα στο νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε στον 15ο τακτικό ανακριτή, ο οποίος είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ζωή του περιγράφεται ως θηριώδης και στις 4 Απριλίου φέρεται να ξυλοκόπησε με μανία την 23χρονη και να χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια την έβαλε στο αυτοκίνητο, την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ' όπου ειδοποίησαν την αδελφή της. Έκτοτε ήταν εξαφανισμένος και διέφευγε της σύλληψης.

Ο ίδιος πάντως αποδίδει το τραγικό περιστατικό σε ατύχημα και σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Η 23χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο στις 30 Απριλίου μετά από 26 ημέρες νοσηλείας.

Υπενθυμίζεται πως -σύμφωνα με την αστυνομία- ο 25χρονος κινείται στον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο και είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο για επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, κατά την οποία είχε τραυματίσει έξι άτομα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή