Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου περιμένει η FIFA στο Συνομοσπονδιών

Τρίτη, 07 Μαΐου 2013 18:13
UPD:18:28
REUTERS/UESLEI MARCELINO

Το γήπεδο Μανέ Γκαρίντσα, ένα από τα στάδια στα οποία θα διεξαχθούν αγώνες για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

A- A A+

Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου περιμένει η FIFA στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Όπως ανακοινώθηκε από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχουν ήδη διατεθεί περίπου 600.000 εισιτήρια, παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αποπεράτωση των έργων στα γήπεδα. 
«Λόγω των καθυστερήσεων στην παράδοση των σταδίων, τώρα μόνο είμαστε σε θέση να κάνουμε τη διανομή των θέσεων σε κάθε ένα από τα γήπεδα» τονίζει σε δήλωσή του ο διευθυντής μάρκετινγκ της FIFA, Τιερί Βεϊλ, και προσθέτει: «Εν τούτοις, είμαστε σίγουροι ότι θα σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, με τους Βραζιλιάνους να προσφέρουν στο παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό μια ματιά από την ατμόσφαιρα που πρέπει να περιμένουν στα γήπεδα το 2014».
Τα 58.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί για το εναρκτήριο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ιαπωνία στην πρωτεύουσα Μπραζίλια και περίπου 60.000 «μαγικά χαρτάκια» για τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ μόλις 10.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί για την αναμέτρηση Ταϊτή-Νιγηρία στο Μπέλο Οριζόντε. Επίσης η FIFA ανακοίνωσε ότι Βραζιλιάνοι έχουν αγοράσει το 97% των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής.
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις