Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μιχάλης Κασίμης

Τρίτη, 08 Απριλίου 2003 13:57
A- A A+

Ελεύθερος, με την επιβολή των περιοριστικών όρων, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του, ενώπιον του εφέτη-ανακριτή κ. Λεωνίδα Ζερβομπεάκου, ο Μιχάλης Κασίμης, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Κασίμης, αδελφός του νεκρού Χρήστου Κασίμη, που φέρεται να έχει ιδρύσει την τρομοκρατική οργάνωση ΕΛΑ, απολογήθηκε στον ανακριτή με υπόμνημα, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες αφορούν και την συμμετοχή του στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιώργου Ραφτόπουλου, το 1987, ενέργεια που αποδίδεται στην οργάνωση «1η Μάη».

Ο Κασίμης ισχυρίζεται, ότι, την ημέρα που έγινε η ενέργεια κατά του Ραφτόπουλου, βρισκόταν από το πρωΐ στη δουλειά του, μέχρι τη λήξη του ωραρίου του. Να σημειωθεί ότι η κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε βάρος του Μιχάλη Κασίμη, αφορά την τρομοκρατική οργάνωση ΕΛΑ, που, όπως είναι γνωστό, είχε κοινή δράση με την οργάνωση «1η Μάη» από το 1990.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή