Νίκη παραμονής η Αστον Βίλα επί της Νόριτς

Σάββατο, 04 Μαΐου 2013 19:33
UPD:05/05/2013 16:51
REUTERS/ANDREW WINNING
A- A A+

Την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ εξασφάλισε ουσιαστικά η Αστον Βίλα, η οποία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος (36η ημέρα) πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Νόριτς με 2-1.

Εφόσον οι «χωριάτες» παραμείνουν τελικά στα «μεγάλα σαλόνια» θα το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον Αγκμπονλαχόρ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

«Τρίποντο» που της επιτρέπει να ελπίζει στο θαύμα σημείωσε η Γουίγκαν στην έδρα της αδιάφορης Γουέστ Μπρομ με 3-2, ενώ σημαντικότατο βαθμό, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, απέσπασε η Νιουκάστλ στο Λονδίνο από την επίσης αδιάφορη Γουεστ Χαμ (0-0).
Ο κορυφαίος παίκτης στην Αγγλία για τη σεζόν 2012/2013, όπως ψηφίστηκε πρόσφατα από παίκτες και προπονητές, Γκάρεθ Μπέιλ, πέτυχε το νικητήριο γκολ της Τότεναμ επί της Σαουθάμπτον (1-0) και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες των «πετεινών» για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.
Ο Γιώργος Καραγκούνης ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Φούλαμ, αλλά στο 28΄ αντικαταστάθηκε από τον Ρονταγέγκα. Η ομάδα του Λονδίνου συνετρίβη στην έδρα της από την υποβιβασμένη Ρέντινγκ με 4-2.

Χωρίς γκολ (0-0) τελείωσε και η αναμέτρηση στην Ουαλία, ανάμεσα στη Σουόνσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις