«Πιστός στρατιώτης» της Ρεάλ ο Κασίγιας

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 16:20
UPD:17:42
EPA/Juan Carlos Hidalgo

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας.

A- A A+

«Το μέλλον μου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι εδώ από 9 ετών και έχω να τιμήσω ένα συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτός είναι ο σύλλογος της ζωής μου κι εδώ θέλω να παραμείνω»: τάδε έφη Ίκερ Κασίγιας, που έτσι έβαλε τέλος στις φήμες περί ενός πιθανού «αντίο», μετά τη μετατόπισή του στον πάγκο από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στη «βασίλισσα», μετά τον αποκλεισμό από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ισπανίας, που απόψε θα τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο της κοινότητας της Μαδρίτης, είπε: «Ρωτήστε τον ίδιο. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε τώρα είναι ο τελικός του Κυπέλλου όπως και το να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τον αγώνα της Τρίτης με την Μπορούσια, που η Ρεάλ κέρδισε 2-0 αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό του Γουέμπλεϊ λόγω του 1-4 της Βεστφαλίας, ο Κασίγιας απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του «για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν και η οποία αναγνωρίστηκε και επικροτήθηκε από το κοινό μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις