Βάτσκε: «Νόμιζα ότι η καρδιά μου δεν θα άντεχε»

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 01:07
UPD:10:37
REUTERS/INA FASSBENDER

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Οι «εφιαλτικές» στιγμές που πέρασε η Ντόρτμουντ στα τελευταία λεπτά θα αργήσουν να ξεχαστούν από τον πρόεδρο του συλλόγου, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

 

Τα λόγια του μετά τον αγώνα ήταν χαρακτηριστικά της έντασης που έζησε: «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σταμάτησα να παρακολουθώ, διότι φοβήθηκα ότι η καρδιά μου δεν θα άντεχε περισσότερο. Κλειδώθηκα στην τουαλέτα και κάλυψα τα αυτιά μου για να μην ακούω τίποτα. Επέστρεψα ενώ είχε απομείνει μόλις ένα λεπτό. Το έχουμε στο αίμα μας για να ζούμε δραματικά φινάλε».

«Πήραμε αυτό που θέλαμε στο τέλος, δηλαδή, την πρόκριση», είπε ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς και συνέχισε: «Γνωρίζαμε ότι εάν σκόραρε η Ρεάλ τότε ο κόσμος θα τους "έσπρωχνε" ακόμη περισσότερο. Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος πήγε να γίνει ότι και με τη Μάλαγα. Η πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όλους μας, ιδιαίτερα σε ένα τόσο θρυλικό γήπεδο όπως το Γουέμπλεϊ»

Ο Κέβιν Γκροσκόιτς, που αντικατέστησε στο ξεκίνημα το Μάριο Γκέτσε, είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος: «Μας πίεσαν πολύ στο τέλος, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχαν, αλλά είμαστε μία σπουδαία ομάδα και προκριθήκαμε πανάξια στον τελικό. Δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμη για το ματς στο Γουέμπλεϊ. Ας γιορτάσουμε απόψε και από αύριο θα σκεφτόμαστε τον τελικό».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις