Υπέρ της νοσηλείας Ιρακινών στα νοσοκομεία της χώρας, βουλευτές Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2003 11:07
A- A A+

Υπέρ της περίθαλψης τραυματιών από το Ιράκ σε ελληνικά νοσοκομεία, τάσσονται πάνω από 20 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Με ερώτηση τους, που κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας και Πρόνοιας Κώστα Στεφανή, οι βουλευτές σημειώνουν ότι τα νοσοκομεία της Βαγδάτης στερούνται πλέον των απαραίτητων αναλώσιμων ιατρικών υλικών προς εκτέλεση χειρουργικών επεμβάσεων με αποτέλεσμα «πολλοί τραυματίες να χάνονται, ενώ θα μπορούσαν να σωθούν αν αντιμετωπίζοντο χειρουργικά και ελάμβαναν τα κατάλληλα θεραπευτικά σκευάσματα.

Οι βουλευτές αναφέρονται στις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει οι πολίτες, η Εκκλησία, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις και μεταφέρουν την πρόθεση ιδιωτικών θεραπευτηρίων «να στήσουν μια γέφυρα σωτηρίας ώστε να προωθηθούν εδώ πολλοί τραυματίες που έχουν ανάγκη χειρουργικής αποκατάστασης, επανεγχειρήσεων κ.λπ.».

Το κείμενο της ερώτησης, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Αθ. Γιαννόπουλου, συνυπογράφουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Σ. Κούβελας, Αθ. Βαρίνος, Κ. Τσιπλάκης, Γ. Γαρουφαλιάς, Α. Αγγελής, Αλ. Κοντός, Α. Μπέζας, Κ. Καραμπίνας, Θ. Δημοσχάκης, Μ. Κεφαλογιάννης, Αθ. Μπούρας, Στ. Καλογιάννης, Γ. Βλάχος, Λ. Λυμπερακίδης, Σπ. Σπύρου, Ν. Κορτσάρης, Αν. Σπηλιόπουλος, Στ. Παπαδόπουλος, Ευ. Πολύζος, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στ. Παπαθεμελής.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή