Θλάση ο Σίλντεφελντ στον ΠΑΟΚ

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 21:23
UPD:21:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Γκόρντον Σίλντενφελντ θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες. (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Θλάση υπέστη ο Γκόρντον Σίλντεφελντ και θα ,μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 3 εβδομάδες. Οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν την προπόνηση και διαμαρτυρήθηκαν για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Η «πρώτη» του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ «συνοδεύτηκε» από τη δυσάρεστη είδηση του τραυματισμού του Κροάτη αμυντικού του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος παίκτης έχει θλάση και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του «δικεφάλου του Βορρά» θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες.

Οι Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βούκιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας και πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε προληπτικά ο Αμπντούλ Καμαρά λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ διεκόπη, καθώς περίπου 100 οπαδοί της ομάδας έκαναν την εμφάνισή τους στις εγκαταστάσεις των «ασπρόμαυρων» και διαμαρτυρήθηκαν για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φίλαθλοι ζήτησαν από τους διοικούντες και το Γεωργιάδη να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ενώ χαρσκτήρισαν απαράδεκτη την εμφάνισή της στη ρεβάνς της Τρίπολης.

Η ΠΑΕ, μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και ανάρτησε στο facebook τα ακόλουθα: «Σκληρά μηνύματα από οπαδούς στην προπόνηση. Αποδεχόμαστε χωρίς πολλά λόγια ότι υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις