Πέθανε η 23χρονη που είχε ξυλοκοπηθεί στη Νέα Μάκρη

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 12:58
UPD:12:58
A- A A+

Πέθανε, 26 μέρες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον φίλο της, η 23χρονη από τη Νέα Μάκρη που νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο 25χρονος δράστης της επίθεσης κινείται, σύμφωνα με την αστυνομία, στον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο και είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο για επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή.

Η 23χρονη, η οποία ήταν σε κώμα, άφησε χθες την τελευταία της πνοή και με απόφαση των γονιών της δωρήθηκαν τα όργανά της.

Είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στις 4 Απριλίου έξω απο το σπίτι της στη Νέα Μάκρη. Ο 25χρονος, η ζωή του οποίου περιγράφεται ως θηριώδης, την ξυλοκόπησε με μανία και της χτύπησε το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια την έβαλε στο αυτοκίνητο, την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ' όπου ειδοποίησαν την αδελφή της. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Την επόμενη ημέρα συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη η αδελφή της κοπέλας και ο φίλος του δράστη για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία, επειδή αρχικά δήλωσαν ότι την μετέφεραν οι ίδιοι από το σπίτι της στο νοσοκομείο.

Ο δράστης όλο αυτό το διάστημα παραμένει ασύλληπτος και μετά τον θάνατο της 23χρονης η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 25χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και πέρυσι τον Ιούνιο, όταν ξυλοκόπησε έξι άτομα σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και ένας δημοτικός σύμβουλος,που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό αυτό είχε συλληφθεί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή