«Τετ α τετ» Βενιζέλου - Παπανδρέου

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 07:05
UPD:10:26
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

(φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου, αναμένεται να έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους.

Το ραντεβού γίνεται στον απόηχο δημοσιευμάτων για τον έλεγχο που διενεργείται στα οικονομικά του κόμματος και τις πληροφορίες περί «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του Κινήματος που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Τροφή για σχόλια έδωσαν και οι αναφορές στον Τύπο για το κόστος ταξιδιού του Γ. Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, το οποίο φέρεται να έφθασε τις 200.000 ευρώ. Στενοί συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, διαψεύδουν κατηγορηματικά τους εν λόγω ισχυρισμούς.

Όπως έχει διευκρινίσει η Ιπποκράτους, το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου δεν έχει υποβληθεί ακόμα, διαβεβαιώνοντας πάντως ότι μόλις υποβληθεί, θα συζητηθεί στα καταστατικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, «που θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες, με γνώμονα την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση πλήρους διαφάνειας». 

Σε δήλωσή του πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα. Τα οικονομικά όλων των κομμάτων, ελέγχονται κάθε χρόνο από την αρμόδια ειδική Επιτροπή της Βουλής, παρατήρησε και στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας έχουν ελεγχθεί και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να προκύψει -όπως υποστηρίζει- οποιοδήποτε πρόβλημα.

«Οτιδήποτε άλλο διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα», υποστήριξε ο πρώην γ.δ. του Κινήματος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή