Πανιώνιος: «Υποχρέωσή μας η παραχώρηση του γηπέδου» λέει η ΠΑΕ

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 22:40
UPD:22:43
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η ΠΑΕ συναίνεσε αφού έλαβε τις αναγκαίες διαβεβαιώσεις τόσο από τη διοργανώτρια αρχή όσο και από την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια του γηπέδου, των φιλάθλων και της τοπικής κοινωνίας.

A- A A+

Η παραχώρηση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης περιλαμβάνεται στις συμβατικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος απέναντι στη Σούπερ Λίγκα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, προκειμένου να προλάβει ενδεχόμενες αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου της.

Όπως υπογραμμίζεται, η ΠΑΕ συναίνεσε αφού έλαβε τις αναγκαίες διαβεβαιώσεις τόσο από τη διοργανώτρια αρχή όσο και από την αστυνομία, που εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια του γηπέδου, των φιλάθλων και της τοπικής κοινωνίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει, πως η παραχώρηση του γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα κατάταξης για την 6η θέση του πρωταθλήματος έγινε βάσει της συμβατικής υποχρέωσης προς τον συνεταιρισμό της Superleague και αφού λήφθησαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις, τόσο από την διοργανώτρια αρχή, όσο και από την Αστυνομία, για την ασφάλεια του γηπέδου, των εγκαταστάσεων της ομάδας μας, των φιλάθλων μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας της πόλης μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις