Το μήνυμα του Τότι στον Ζανέτι

Ο αρχηγός της Ρόμα έδωσε κουράγιο στον άσο της Ίντερ
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 13:21
UPD:13:35
EPA/MIKE PALAZZOTTO

Ο Αργεντίνος αμυντικός της Ιντερ Χαβιέ Ζανέτι μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοτντα κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Παλέρμο.

A- A A+

«Χαβιέ θα σε περιμένω για το επόμενο παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ. Εγώ τα λάβαρα των ομάδων τα ανταλλάσω μόνο μαζί σου»: αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης του Φραντσέσκο Τότι προς τον Χαβιέ Ζανέτι, καθώς ο άτυχος καπιτάνο της Ίντερ υπέστη ρήξη Αχίλλειου τένοντα στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Παλέρμο, στο αριστερό πόδι.

Η εμβληματική μορφή των «νερατζούρι», πάντως, δεν έχασε το μαχητικό πνεύμα που ανέκαθεν τη χαρακτήριζε, αφού κατά την έξοδό του από την κλινική στην οποία έκανε τις εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση, δήλωσε πως «στόχος μου είναι να επιστρέψω πιο ισχυρότερος από ποτέ. Το πιστεύω. Εξάλλου, έπρεπε να αλλάξω ΄΄λάστιχα ΄΄  μετά από τόσα χιλιόμετρα».

Ο Αργεντινός άσος, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες γι΄ αυτόν στιγμές δεν ξέχασε την ομάδα και τους συμπαίκτες του. «Λυπάμαι που η χρονιά πήγε έτσι. Ο τραυματισμός μπορεί να συμβεί, αυτή είναι η δουλειά μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα», είπε.

«Ακόμη δεν μου έχουν πει πότε θα γίνει η επέμβαση, όμως η καριέρα μου δεν τελείωσε ακόμη. Στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο τέλος της περιόδου αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κερδίσουμε την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ», πρόσθεσε.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις