Αγγλία: «'Ελαμψαν» Λάμπαρντ και Φαν Πέρσι

Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 20:28
UPD:20:52
REUTERS/TOBY MELVILLE

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Τσέλσι, μετά τη νίκη της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Σουόνσι με 2-0. Στη φωτογραφία ο Φρανκ Λάμπαρντ, όπου ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.

A- A A+

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Τσέλσι, μετά τη νίκη της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Σουόνσι με 2-0, ενώ η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Εμιρέιτς».

Πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ ήταν ο Φρανκ Λάμπαρντ, που αν και ήρθε από τον πάγκο (αντικατέστησε στο 25΄ τον τραυματία Ραμίρες) πάσαρε στον Όσκαρ για το 1-0 στο 42΄ και διαμόρφωσε ο ίδιος το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με πέναλτι που κέρδισε ο Μάτα.

Ο Λάμπαρντ έφτασε έτσι τα 201 γκολ με την Τσέλσι και χρειάζεται μόλις ένα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μπόμπι Τάμπλινγκ, στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τους «μπλε».

Στο ντέρμπι της ημέρας, η επιστροφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο «Έμιρεϊτς» για πρώτη φορά μετά τη φυγή του από την Άρσεναλ συνοδεύτηκε από θερμό χειροκρότημα, τόσο από το φίλαθλο κοινό όσο και από τους τέως συμπαίκτες του!

Αργότερα, βεβαίως, «πίκρανε» την πρώην ομάδα του, όταν ισοφάρισε στο 44΄  με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σανιά το γκολ του Γουόλκοτ από το 2ο λεπτό, με τον Άγγλο διεθνή επιθετικό, πάντως, να είναι σε θέση οφ σάιντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις