Π. Καμμένος: Υπάρχει κι άλλος δρόμος από αυτόν του μνημονίου

«Άνοιγμα» στις δυνάμεις του «δημοκρατικού πατριωτικού τόξου»
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 12:43
UPD:19:53
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Πάνου Καμμένου στο ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

A- A A+

Τη δέσμευση ότι εφόσον αναλάβουν την εξουσία, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βγάλουν τη χώρα «από τη μέγγενη του μνημονίου» έδωσε ο Πάνος Καμμένος, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Υπάρχει κι αλλος δρόμος από το δρόμο του μνημονίου, από το δρόμο που μας οδηγουν οι διεθνείς τοκογλύφοι», τόνισε ο κ. Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης, το οποίο και θα εφαρμόσουν εφόσον αναλάβουν τα ηνία της χώρας.

Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση και έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενότητας των Ελλήνων, διαβεβαιώνοντας ότι αυτό θα είναι προτεραιότητα για το κόμμα του.

Έκανε ακόμη άνοιγμα στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» και στους ψηφοφόρους των κομμάτων «του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου» καθώς και στα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Παράλληλα, υποσχέθηκε πως αν το κόμμα του έρθει στην εξουσία «θα ψάξει, θα βρει και θα τιμωρήσει χωρίς έλεος» όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, που οδήγησαν τους Έλληνες στη σημερινή κατάσταση «και θα δημεύσει τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό».

Αναφερόμενος στο χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου είπε ότι άργησε να γίνει επειδή το κόμμα του δέχθηκε μεταξύ άλλων και «οικονομικό πόλεμο».

YOUTUBE/ERTSOCIALNETWORKS

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχουν προειλημμένες αποφάσεις, αλλά όλα θα αποφασιστούν στο συνέδριο. «Όλα μπορεί να αλλάξουν. Δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο ένα πράγμα, η ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε μαζί», σημείωσε.

Επεσήμανε τέλος ότι οι Έλληνες είναι «το έθνος που δεν παραδίδεται που δεν προσκυνά» και πρόσθεσε ότι «σβάστικες στην Ελλάδα, είτε είναι νεοναζιστών είτε μνημονιακών, δεν θα υψωθούν ποτέ ξανά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή