Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ για μια θέση στον τελικό

Αμφίρροπη η ρεβάνς, πλεονέκτημα ο «Δικέφαλος» μετά το 2-1 της Τούμπας
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 11:45
UPD:11:51
EUROKINISSI

Φάση από παλαιότερη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

A- A A+

Ο πρώτος φιναλίστ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα αναδειχθεί απόψε, μετά την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της αρκαδικής πρωτεύουσας (20:00).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο καθώς οι γηπεδούχοι θα επιζητήσουν να γράψουν ιστορία παίζοντας σε έναν τελικό για πρώτη φορά στην ιστορίας τους και οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν ύστερα από δεκαετή απουσία.

Ο πελοποννησιακός σύλλογος κατέγραψε πέρυσι την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνισή του, φέτος όμως θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την καταξίωσή του στο φίλαθλο κοινό της χώρας ως μία από τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις του τόπου.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Φούλοπ, Χουανόιτο και τον Φορμίκα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά μετρά τις επιστροφές των Περόνε και Μπαρτολίνι.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα επιδιώξει να υπερασπιστεί την «προίκα» του πρώτου αγώνα, σε μια έδρα στην οποία συχνά δυσκολεύεται πολύ.

Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον τελικό, θα επιτρέψει για να διεκδικήσει το Κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο ύστερα από 28 χρόνια. όταν είχε πάει στο ΟΑΚΑ ως πρωταθλητής αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει νταμπλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις