Πόλο: Μια νίκη μακριά από τον τελικό Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 20:40
UPD:20:42
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της ομάδας του Ιονίου με 19-5 στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν προηγήθηκαν με 5-0 (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έκαναν απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, μετά τις (εύκολες) νίκες που σημείωσαν επί του Αργοστολίου και της Χίου, αντίστοιχα, στους πρώτους ημιτελικούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της ομάδας του Ιονίου με 19-5 στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν προηγήθηκαν με 5-0. Η επόμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (26/4) στην Κεφαλονιά, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες.

Τα γκολ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου σημείωσαν οι Μουρίκης 6, Φουντούλης 4, Μάγιαρακ 3, Δερβίσης 2, Δελακάς 2, Ντόσκας και Μπλάνης, ενώ για το Αργοστόλι σκόραραν οι Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Δουδέσης Ε., Στελλάτος και Μπουρνάζος.

Η Βουλιαγμένη, από την πλευρά της, επιβλήθηκε με άνεση της Χίου (10-2)  στο κολυμβητήριο του Λαιμού και επίσης απέχει πλέον μία νίκη από την πρόκριση, την οποία θα επιδιώξει να κατακτήσει την Παρασκευή στο «νησί της μαστίχας».

Ο ΝΟΒ κυριάρχησε από την αρχή και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, καθώς οι παίκτες της ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δέχθηκαν μόλις δύο γκολ.

Τα τέρματα της γηπεδούχου σημείωσαν οι Τίγκας 5, Αφρουδάκης 2, Μυλωνάκης, Ελμισιάν και Βλαχόπουλος, ενώ για τη Χίο σκόραραν οι Μιράλης και Κατσουλάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις