NBA: Το Σικάγο «έσπασε» την έδρα των Νετς

Οι «Ταύροι» νίκησαν το Μπρούκλιν και ισοφάρισαν σε 1-1
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 12:05
UPD:12:32
Reuters/SHANNON STAPLETON
A- A A+

Το Σικάγο είναι η πρώτη ομάδα στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ που κατόρθωσε να φύγει με «διπλό» από την έδρα του αντιπάλου της, καθώς νίκησε το Μπρούκλιν στο «Μπάρκλεϊς Σέντερ» της Νέας Υόρκης με 90-82 και  ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Οι Μπουλς στηρίχθηκαν στην άμυνά τους, αφού στο τρίτο 12λεπτο άφησαν τους Νετς στους 11 πόντους, με μόλις 2/19 σουτ. Πέντε παίκτες των «Ταύρων» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον Λούολ Ντενγκ (15), ενώ σκόραραν και οι εννέα παίκτες των φιλοξενούμενων που χρησιμοποιήθηκαν, την ώρα που στο «στρατόπεδο» των Νετς προσπαθούσε μόνο ο Μπρουκ Λόπεζ (21).

YOUTUBE/NBA

NBA Nightly Highlights

Στο «Στέιπλς Σέντερ» του Λος Άντζελες, με καλάθι του Κρις Πολ ένα δέκατο του δευτερολέπτου πριν από τη λήξη του αγώνα, οι Κλίπερς νίκησαν 93-91 το Μέμφις και έκαναν το 2-0.

Ο «δαιμόνιος» γκαρντ ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με 24 πόντους και 9 ασίστ, ενώ στα τελευταία 3:46 σημείωσε οκτώ συνεχείς πόντους, μαζί με το καλάθι που έδωσε το προβάδισμα 91-89 στους Κλίπερς, 1:20 πριν από το τέλος.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν σκόραρε 21 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ, ενώ για τις «αρκούδες» ο Μάικ Κόνλεϊ σημείωσε ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ με 28 πόντους, αλλά δεν έφτανε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις