Ατρόμητος: Τον Ιούνιο αποφασίζει ο Γ. Σπανός

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 15:14
UPD:15:20
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στην αρχή του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Γιώργος Σπανός αναφορικά με το τι προτίθεται να πράξει, σε σχέση με την προ μηνών αναγγελθείσα πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των δυτικών προαστίων, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρόωρο να πω οτιδήποτε, ο Ατρόμητος είναι μία υγιής και με στέρεες βάσεις ομάδα και για να φύγω έχω υποχρέωση, πρωτίστως απέναντι στον εαυτό μου, να ετοιμάσω τη διάδοχη λύση. Στις αρχές Ιουνίου θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις μου πάνω σε αυτό το θέμα».

Ο κ. Σπανός αναφέρθηκε επίσης στις «ιδιαιτερότητες» της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, η ήττα της οποίας στις καθυστερήσεις (1-0) έστειλε την Ένωση στη Β΄ Εθνική. «Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο, λόγω και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που υπήρχε. Η ΑΕΚ ήθελε αποτέλεσμα για να ελπίζει στην Επιτροπή Εφέσεων και όλος ο Τύπος συνηγορούσε υπέρ αυτού του αποτελέσματος», υπογράμμισε.

«Εμείς παίξαμε για την ιστορία μας και για τους εαυτούς μας, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και καταφέραμε να κερδίσουμε. Πάντως, η ΑΕΚ δεν έπεσε στο χθεσινό ματς, αλλά από προηγούμενα παιχνίδια και από δικά της λάθη. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα κάνει την αυτοκριτική της, την αυτοκάθαρσή της και ως μεγάλη ομάδα, με κόσμο, θα επανέλθει δριμύτερη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις