Αποκλεισμός της Αθήνας

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τους Ευρωπαίους ηγέτες
Τρίτη, 15 Απριλίου 2003 07:19
UPD:07:40
A- A A+

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ μέτρα ασφαλείας και εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τίθενται σε ισχύ από σήμερα έως και το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα, για την αυριανή τελετή της υπογραφής συνθήκης προσχώρησης των 10 νέων χωρών και τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στην αυριανή τελετή, θα παρευρεθεί και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, μετά από πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης.

Επί ποδός βρίσκονται 11.000 αστυνομικοί, ενώ αύριο δεν θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία στην Αττική.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Αναλυτικά, κλειστή θα παραμείνει έως και το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βασ. Ολγας. Από τις 12 το μεσημέρι σήμερα έως τις 3 μ.μ. της Πέμπτης, θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση στις λεωφόρους Βάρης-Κορωπίου, Κορωπίου-Μαρκοπούλου, Αθηνών-Σουνίου, Αγίας Μαρίνας, Ποσειδώνος, Συγγρού, Αμαλίας και στις περιοχές Ζαππείου, Ακρόπολης και Πλάκας, ενώ κατά διαστήματα θα διακόπτεται και η κυκλοφορία.

Με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, από σήμερα στις 3 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, απαγορεύονται συγκεντρώσεις και πορείες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην Αττική Οδό, τη Λ. Κηφισίας, τη Βασ. Κωνσταντίνου, την Βασ. Ολγας, τη Βασ. Αμαλίας, την Αθανασίου Διάκου, τη Συγγρού, την Καλιρρόης, την Ποσειδώνος, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Αποστόλου Παύλου, την Αλκυονιδών, την Αθηνών-Σουνίου, τη Βάρης-Κορωπίου, την περιφερειακή Κορωπίου, την Κορωπίου-Αγίας Μαρίνας, καθώς και γύρω από τα ξενοδοχεία, όπου θα φιλοξενούνται οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Η διοίκηση του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, ανακοίνωσε, ότι, αύριο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μόνο από την Ομόνοια μέχρι την Κηφισιά και από το Θησείο έως τον Πειραιά.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή