Φινάλε με απρόβλεπτο τέλος

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 02:50
UPD:17:26
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
A- A A+

Πέφτει σήμερα η «αυλαία» της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας, με όλα τα φώτα στραμμένα στο Περιστέρι, όπου η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη με τον Ατρόμητο για να ελπίζει στη σωτηρία της.

Η Ένωση υποβιβάστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής, αλλά εκκρεμεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τα γεγονότα με τον Πανθρακικό. Για να μπορέσει, όμως, να ελπίζει στη δικαίωσή της η αθηναϊκή ομάδα μέσω των δικαστηρίων θα πρέπει πάση θυσία να περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι και τον αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο.

Κι επειδή στην Ελλάδα όλα γίνονται, η σημερινή 30η αγωνιστική μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί (όλα τα παιχνίδια θα έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19:00). Με κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης η ΑΕΚ θα ακολουθήσει την Κέρκυρα στη Β΄ Εθνική, άσχετα με το αν θα ισχύσει ή όχι η ποινή που της έχει επιβληθεί πρωτόδικα.

Με βάσει όλα αυτά, οι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή τους θα επιδιώξουν να το κάνουν σήμερα το απόγευμα έτσι ώστε να μην «κρέμονται» από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Νίκες, λοιπόν, για να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες, σε περίπτωση δικαίωσης της ΑΕΚ, θέλουν οπωσδήποτε οι Άρης, ΟΦΗ και Βέροια που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους αδιάφορους βαθμολογικά Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα: Ξάνθη-Άρης (NS4), Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (NS6), Ατρόμητος-ΑΕΚ (NS1), Ολυμπιακός-Πανιώνιος (NS2), ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός-Βέροια (NS3), Πανθρακικός-Κέρκυρα (NS EX1), Πλατανιάς-Λεβαδειακός (NS EX2).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις