Ελπίζει για Ευρώπη η Ουντινέζε

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 00:00
UPD:18:17
EPA/LANCIA

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε πανυγυρίζει το γκολ με το οποίο χάρισε τη νίκη στην Ουντινέζε

A- A A+

Νίκη που μπορεί να αποβείκ καθοριστική στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στην Ευρώπη πέτυχε η Ουντινέζε επί της Λάτσιο με 1-0, στο δεύτερο χρονικά ματς της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Η παράδοση που θέλει την ομάδα του Ούντινε να επικρατεί των «λατσιάλι» όταν συναντώνται προς το τέλος της περιόδου συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την τρίτη διαδοχική τους νίκη και να ελπίζουν βάσιμα στην έξοδό τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

 

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Ντι Νατάλε στο 19’. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν παίξει και πάλι προς το τέλος της περασμένης περιόδου (2012) και η Ουντινέζε είχε επικρατήσει με 2-0, ενώ πρόπερσι με 2-1. Η Λάτσιο έχει να πάρει «διπλό» στο «Φρίουλι» από τις 4 Ιανουαρίου του 2007 (2-4).

 

Νωρίτερα, Τζένοα και Αταλάντα έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν-έστω και προσωρινά-από τη διακεκαυμένη ζώνη. Ο Φλόρο Φλόρες με προσωπική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0 στο 6ο λεπτό, ωστόσο, δύο λεπτά μετά η ομάδα του Μπέργκαμο ισοφάρισε με κεφαλιά του Ντελ Γκρόσο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις