Γ.Μπαρτζώκας: «Έγιναν απίστευτα πράγματα για να χάσουμε»

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 23:17
UPD:23:18
EPA/TOLGA BOZOGLU

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά ούτε την αισιοδοξία του για το 5ο ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την επόμενη εβδομάδα.

A- A A+

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον τρόπο που χάθηκε το ματς στην Πόλη, ωστόσο, στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αλλά ούτε την αισιοδοξία του για το 5ο ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την επόμενη εβδομάδα.

 

«Μετά από τέτοια εξέλιξη είναι δύσκολο να πεις πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε για να κερδίσουμε, με εξαίρεση στον τομέα των ριμπάουντ. Για να χάσουμε έγιναν απίστευτα πράγματα και από την πλευρά μας και από την πλευρά της Εφές», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Πειραιωτών και κατέληξε: «Παρ’ όλα αυτά έχουμε το τελευταίο και το πιο κρίσιμο παιχνίδι στο σπίτι μας. Από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία γι’ αυτόν τον “τελικό” και δεν πιστεύω ότι η τύχη θα είναι με το μέρος της Εφές, όπως ξεκάθαρα ήταν σήμερα. Θα είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις