Γ. Μπαρτζώκας: «Δεν ήμασταν έτοιμοι, κακή η διαιτησία»

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 23:31
UPD:23:37
EPA/TOLGA BOZOGLU

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας διαμαρτύρεται στο διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Ψύχραιμος αν και με παράπονα από αρκετές αποφάσεις των διαιτητών εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Αναντολού Εφές.

«Η Εφές έκανε τα μικρά πράγματα που έπρεπε για να κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς δείξαμε από το ξεκίνημα ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, αφού δώσαμε έξι επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο και κάναμε οκτώ λάθη στο πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Θα ήθελα να πω επίσης ότι, κατά την άποψή μου, υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα και το επίπεδο των διαιτητών δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Έχουμε δύο ευκαιρίες για μια νίκη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιχνίδια, και πνευματικά και σωματικά», πρόσθεσε.

Για την παραμονή του Σπανούλη στον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο, διευκρίνισε ότι ήταν θέμα τακτικής και δεν το έκανε για να ξεκουράσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού: «Εκείνη τη στιγμή βρήκαμε μια πεντάδα που έπαιζε καλά μαζί, καλύψαμε μια διαφορά δέκα πόντων και έτσι επιλέξαμε να μείνουν εκείνοι στο παρκέ μέχρι το τέλος».

Ρεαλιστής ο Γιώρος Πρίντεζης, παραδέχθηκε ότι «δεν είδαμε το ματς σαν τελικό, θεωρήσαμε πως είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν είναι έτσι. Όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να ΄΄πνίγεις΄΄ τον αντίπαλο. Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και πρέπει να πάμε με συγκέντρωση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις