«Συναντίληψη» ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ανεργίας

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 15:30
UPD:16:08
REUTERS/JOHN KOLESIDIS
A- A A+

Στην ανάγκη αντιμετώπισης της ανεργίας «με άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα» συμφώνησαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που συναντήθηκαν σήμερα στη Λ. Συγγρού.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους Φ. Σαχινίδη, Π. Κουκουλόπουλο, Γ. Κουτρουμάνη και Χ. Πρωτόπαπα επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΝΔ, όπου συναντήθηκε με τον γραμματέα του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννη, τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Αθ. Μπούρα και τον υφυπουργό Εργασίας Ν. Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να τους παρουσιάσει αναλυτικά την πρόταση του κινήματος για το «Έκτακτο Πρόγραμμα Ανάσχεσης της Ανεργίας».

Στόχος του προγράμματος είναι, σύμφωνα με την Ιπποκράτους, να τεθεί ανάχωμα στην αύξηση της ανεργίας και να εξασφαλιστεί εργασία σε ομάδες του πληθυσμού που κινδυνεύουν με απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη διατήρηση 500.000 θέσεων εργασίας και την απασχόληση 200.000 ανέργων.

Από τη συζήτηση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε συναντίληψη και γι' αυτό συμφωνήθηκε να αναληφθούν και από τα δύο κόμματα όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή