Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2003 07:01
A- A A+

Αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα είναι πυκνότερες, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, κυρίως μετά το μεσημέρι και το βράδυ πιθανόν καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πολύ ισχυροί, στα ανατολικά βορειοανατολικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 21 και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα δυτικά μέτριοι και τοπικά ισχυροί, στα ανατολικά πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας, κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή