Η ατζέντα της ημέρας

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 10:06
UPD:10:06
A- A A+

09:00 Ομιλία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη, στο συνέδριο «Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση» που διοργανώνει ο Economist στην Αθήνα, στη ενότητα «Reforming Greece to restore growth, employment and competitiveness», με θέμα «To what extent will shipping and port development contribute to the Greek economy?».

11:00 Συνέντευξη Tύπου του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στο  υπουργείο.

10:00 Χαιρετισμός του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα σε εκδήλωση με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 10 ετών από την υπογραφή της Συνθήκης προσχώρησης δέκα νέων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είχε λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας, στην Αθήνα, το 2003.

- Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου (ΕΓΔ) από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

12:00 Συνάντηση εργασίας στο ΥΠΑΝ με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Νότη Μηταράκη, με αποκλειστικό θέμα τον καθορισμό δράσεων για την υλοποίηση με την διαδικασία ταχείας αδειοδότησης (fast track) και την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα JESSICA, του έργου αστικής αναζωογόνησης περιοχής Κεραμεικού  Μεταξουργείου, από την εταιρεία OLIAROS.

13:30 Δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, και του υφυπουργού Θανάση Σκορδά για το νέο πλαίσιο διευκόλυνσης των δανειοληπτών.

14:30 Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

20:00 Χαιρετισμός του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση για τα βραβεία «Manager of the year» που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

- 24ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία από την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

- Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 20.00 έως τις 24.00, των εργαζομένων σε ΟΣΕ και Προαστιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή