«Κατασκευασμένα» τα δημοσιεύματα λέει ο Μιχάλης Νεονάκης

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2003 12:40
A- A A+

«Οι συκοφαντίες και τα υπονοούμενα εξυπηρετούν ιδιοτέλειες και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Οι χρηματιστηριακές μου δραστηριότητες είναι πεντακάθαρες και δεν υποκρύπτουν παιχνίδια κάτω απ'το τραπέζι. Εχω καθαρή συνείδηση και κυρίως καθαρές και διάφανες οικονομικές συναλλαγές».

Τη δήλωση έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Νεονάκης με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Ο κ. Νεονάκης αναφέρει επίσης τα ακόλουθα : «Ποτέ δεν φανταζόμουν όταν πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια συμμετείχα για πρώτη φορά στο Χρηματιστήριο ως επενδυτής, ότι θα έφτανε μία μέρα που αυτό θα αποτελούσε στη χώρα μας πολιτική κατηγορία. Κατηγορία μάλιστα που θα αφορούσε ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού κόσμου, μιας και είναι γνωστό ότι πολύ μεγάλη μερίδα βουλευτών από όλα τα κόμματα διέθετε ή διαθέτει μετοχές στο Χρηματιστήριο».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη δήλωσή του προσθέτει : «Σε ό,τι με αφορά η πολιτική και επαγγελματική μου διαδρομή είναι απολύτως διαυγής, νόμιμη και ξεκάθαρη. Οι συκοφαντίες και τα υπονοούμενα εξυπηρετούν ιδιοτέλειες και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Οι χρηματιστηριακές μου δραστηριότητες είναι πεντακάθαρες και δεν υποκρύπτουν παιχνίδια κάτω απ'το τραπέζι. Εχω καθαρή συνείδηση και κυρίως καθαρές και διάφανες οικονομικές συναλλαγές. Ολα τα υπόλοιπα αποτελούν κατασκευασμένους μύθους με τους οποίους κάποιοι επιδιώκουν να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά και κυρίως να αποσύρουν τα φώτα της δημοσιότητας απο τον εαυτό τους και τα προβλήματά τους».

Καταλήγοντας ο κ. Νεονάκης αναφέρει: «Το εντυπωσιακό είναι δε ότι βρέθηκαν και «άσπονδοι φίλοι», οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τις τόσο σημαντικές για τη χώρα μας ημέρες και θεώρησαν ότι βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία «να ασχοληθούν» με το πρόσωπό μου και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ματαιοπονούν. Δεν θα τους ακολουθήσω στο δρόμο που διάλεξαν».

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή