Σύνθημα ανατροπής από τον Πάνο Καμμένο

«Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή»
Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 14:02
UPD:14:02
Youtube/ertsocialnetworks
A- A A+

Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος ανοίγοντας τις εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Νεολαίας του κόμματός του και έδωσε σύνθημα ανατροπής.

Στην ομιλία του ο κ. Καμμένος εξήρε τον κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας του κόμματος και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημειώνοντας ότι προέκυψαν μέσα απο τα κινήματα της πλατείας Συντάγματος και τους διαδικτυακούς τόπους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον ρόλο του διαδικτύου για την ενίσχυση και ενδυνάμωση του κόμματός του, ως άμυνα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,« απέναντι στις επιθέσεις που δέχονταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τα κατεστημένα ΜΜΕ».

«Τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν», τόνισε και κάλεσε τη νεολαία να αμφισβητήσει «ακόμη και εμάς τους ίδιους». 

Οπως υποστήριξε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φέρνουν την ελπίδα η οποία «σημαίνει ανατροπή αλλά και σχεδιασμός για το μέλλον του τόπου» και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες «του μεγάλου πατριωτικού τόξου» και αυτούς που αποχώρησαν απο το κόμμα του, για να διεκδικήσουν όλοι μαζί την διακυβέρνηση της χώρας. 

Δεχθήκαμε, είπε, επιθέσεις με όλα τα μέσα, με συκοφαντίες και αποστασίες, αλλά «αποδειχθήκαμε πιο δυνατοί απο αυτούς», ενώ έκανε λόγο και για οικονομικό πόλεμο σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Αλλά και χωρίς λεφτά», διεμήνυσε, «εμείς μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Τα όνειρα δεν ανταλλάσονται με επιταγές».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση και στους τραπεζίτες που «ταΐζουν -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε - μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου» και μίλησε για «νταβατζήδες που χρησιμοποιουν τα ΜΜΕ για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντι τους». 

Κάποιοι, ανέφερε, δείχνουν σήμερα την Κύπρο και «λένε στους Έλληνες πως εάν δεν υποταχθείτε θα πάθετε χειρότερα. Όχι κ.Μέρκελ και κ. Σόιμπλε. Δεν θα συμβιβαστούμε και θα σας ανατρέψουμε. Τα ίδια έλεγαν οι Τούρκοι, και οι Γερμανοί στην κατοχή αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν».

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε προσωπικά τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην Ε.Ε., την μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρω, ενώ χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «υπάλληλο του Eurogroup». 

Για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, υπενθύμισε ότι όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το έφεραν στην επικαιρότητα, κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές τους λοιδωρούσαν και κάλεσε την κυβέρνηση να εγγράψει στον προϋπολογισμό τις αποζημιώσεις εάν πράγματι είναι αποφασισμένη να τις διεκδικήσει.

Τέλος, στην αναφορά του στα εθνικά θέματα, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι είναι έτοιμο να «ξεπουλήσει» το όνομα της Μακεδονίας, για να υπογραμμίσει:  «Με κανένα αντάλλαγμα με καμιά καρέκλα και δεν θα υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό απο το Μακεδονικό την Θράκη την Κύπρο. Εμείς στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ δεν καταθέτουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή