Samsung Galaxy Mega: Το μεγαλύτερο smartphone

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 11:15
UPD:11:16

H Samsung επιμένει πως, παρά τις διαστάσεις του (167.6 x 88 x 8.0 mm, 199 γραμμάρια βάρος), το Galaxy Mega είναι επαρκώς μικρό και ελαφρύ για να χωρά στις τσέπες των χρηστών και να χρησιμοποιείται με το ένα χέρι.

A- A A+

To μεγαλύτερο smartphone που έχει υπάρξει μέχρι τώρα παρουσίασε η Samsung: το Galaxy Mega κατέχει τα πρωτεία όσον αφορά το μέγεθος, καθώς φέρει οθόνη 6,3 ιντσών.

Κατά την εταιρεία, το εν λόγω έξυπνο κινητό είναι ιδανικό για δραστηριότητες όπως η παρακολούθηση ταινιών, ή η ταυτόχρονη λειτουργία δύο εφαρμογών πλάι πλάι. Το Galaxy Mega εντάσσεται στην κατηγορία των «phablets», που βρίσκεται ανάμεσα στα tablets και στα smartphones.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται επεξεργαστής 1,7 GHz Dual Core AP, Android 4.2 (Jelly Bean), κάμερα 8 megapixel (πίσω) και 1,9 (εμπρός), LTE100/50Mbps, HSPA+21/5.76, Wi-Fi a/b/g/n/ac, WiFi Direct, BT 4.0 (BLE), GPS και GLONASS, NFC, MHL, 8 ή 16 GB αποθηκευτικό χώρο και 1,5 GB RAM.

YOUTUBE/PRODUCTSHOWROOM

H Samsung επιμένει πως, παρά τις διαστάσεις του (167.6 x 88 x 8.0 mm, 199 γραμμάρια βάρος), το Galaxy Mega είναι επαρκώς μικρό και ελαφρύ για να χωρά στις τσέπες των χρηστών και να χρησιμοποιείται με το ένα χέρι. Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει και μία έκδοση στις 5,8 ίντσες. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει το Μάιο.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Οι αντιδράσεις του ειδικού Τύπου, ωστόσο, είναι συγκρατημένες, καθώς, αν και οι περισσότεροι αναγνωρίζουν την επιτυχία των phablets, είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν ότι η συγκεκριμένη κίνηση της Samsung είναι υπερβολική.
 

Προτεινόμενα για εσάς