Πανιώνιος: Ανακοίνωση των παικτών για τα δεδουλευμένα τους

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 14:11
UPD:14:11
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, καλώντας τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι θα πρέπει να επιδείξει τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι ίδιοι στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, διατηρώντας την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

«Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, παραμερίζοντας όλα τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες, επιδείξαμε απόλυτο επαγγελματισμό και φιλότιμο προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν δημιούργησε πρόβλημα βάζοντας τον εαυτό του πάνω από την ομάδα», αναφέρουν οι «κυανέρυθροι» ποδοσφαιριστές.

«Με την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής, θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων μας. Ήρθε η ώρα να ανταμειφτεί αυτός ο επαγγελματισμός. Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος και θα παλέψουμε για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο αναλογεί στο σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές», ολοκληρώνεται η ανακοίνωση.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης, με δήλωσή του ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσφορά τους, απέφυγε όμως να δεσμευθεί ως προς τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων απέναντί τους.

«Είναι αυτονόητο πως εν μέσω της δύσκολης οικονομικά εποχής που διανύουμε θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου η προσπάθειά τους να ανταμειφθεί και να συνεχίσουν έτσι με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο» δήλωσε ο κ. Σουφλέρης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις