Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ληστές σούπερ μάρκετ

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 10:19
A- A A+

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγούνται δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 32 ετών, και ένας 40χρονος ομογενής που συνελήφθησαν στην περιοχή του Παλαιοκάστρου για ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ.

Η ληστεία έγινε το βράδυ της 9ης Απριλίου. Οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή πολεμικού τυφεκίου και πιστολιού αφαίρεσαν από τα ταμεία χρηματικό ποσό ύψους (2.787) ευρώ.

Στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧ το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή της Νεοχωρούδας και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε άλλο ΙΧ, εντοπίστηκαν όμως από άνδρες της ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν στην περιοχή του Παλαιοκάστρου.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι είχαν διαπράξει άλλη μία ληστεία σε σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης, όπου με την απειλή πιστολιού και αιχμηρού αντικειμένου, είχαν αφαιρέσει 300 ευρώ και αντικείμενα αξίας περίπου 700 ευρώ.

Σε αγροτική περιοχή της Νεοχωρούδας βρέθηκαν από τους αστυνομικούς επιμελώς κρυμμένα, ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και γεμιστήρες. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή