Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ κατά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 16:22
UPD:16:25
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του, μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.

«Δεν περιμένουμε από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές των μνημονίων της εξαθλίωσης να κατανοήσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για έξοδο από την κρίση» σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, στην οποία επαναλαμβάνει ότι η προστασία της εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η στήριξη του κοινωνικού κράτους, η αναδιανομή του πλούτου και η ανάπτυξη αποτελούν αναγκαίες  προϋποθέσεις για μια διαφορετική στρατηγική επαναθεμελίωσης της Ευρώπης σε νέες βάσεις δημοκρατίας.

«Αλήθεια, αυτοί έχουν άλλη πολιτική πρόταση εκτός από το μνημόνιο;» διερωτάται, ενώ καταλήγοντας επιστρέφει στη ΝΔ τις βολές της περί γκάφας του κ. Τσίπρα, σημειώνοντας: «Δεν έχει αποσταλεί απομαγνητοφωνημένη η συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Άλλη μια γκάφα, μικρή αυτή τη φορά».

Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της υποστήριζε πως «από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο που μοίρασε στα ΜΜΕ ο κ. Τσίπρας, λείπουν αποσπάσματα που τον εκθέτουν, όπως ότι τις υποσχέσεις του “θα τις πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος” ή άλλες γκάφες του, όπως το: “η συγχωρεμένη η κυρία Θάτσερ”».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή